Column Left

1 Şubat 2019 Cuma

Marmelatlı pasta

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar











Marmelatlı pasta 
Malzemeler 
4yumurta
1 su bardağı pudra şekeri 
1yemek kaşığı limon suyu 
1 yemek kaşığı yoğurt 
1bucuk su b.un 
1 paket kabartma tozu
1 paket Vanilya 3yemek kasigi Kakao
YAPILIŞI 
Arası için 
Erik marmelatı
Önce yumurtaları şekerle beraber 5 dk çırpıyoruz daha sonra un , yoğurt limon suyu kakao,kabartma tozunu ekliyoruz tekrar çırpıyoruz sonra yağlı kagit serilmis tepsiye harcı döküyoruz 170 derecede 10 dakikada pisiriyoruz iki tepsi pandispanya yapıyoruz birinci tepsi az kakaolu ikinci tepsi daha çok kakaolu yapıyoruz Pandispanyamiz piştikten sonra 4 parmak genişliğinde uzunlamasina kesiyoruz .Bir katı kakao bir katı sade olacak şekilde üst üste koyuyoruz. Her seferinde arasına marmelat sürüyoruz.Ust tabakayı istediğimiz şekilde süsluyoruz. Daha sonra pastamizi 2 parmak genişliğinde kesip üstüne istediğimiz gibi süslüyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments